Burokėlių mišrainė žiemai
5 (1 įvertinimai)
20 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Siūlau jums labai paprastą ir skanią mišrainę! Malonu atidaryti stiklainį su tokiu burokėlių stebuklu bet kuriuo metų laiku. Skaitykite, kaip pasigaminti burokėlių mišrainę! Burokėlius paįvairina daugybė daržovių. Tai pomidorai, paprikos ir svogūnai. Į šią mišrainę būtinai įdėkite česnako. Jis suteikia patiekalui užbaigtumo. Žiemą tokia mišrainė taps tikru vitaminų lobynu visai šeimai. Gaminkite su malonumu!
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Burokėliai4 kilogramai
-
Česnakas200 gramų
-
Svogūnas500 gramų
-
Paprika500 gramų
-
Petražolės3 sijos
-
Pomidoras1.5 kilogramų
-
Actas200 gramų (6%)
-
Cukrus200 gramų
-
Druska60 gramų
-
Augalinis aliejus500 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nulupkite visas daržoves. Pomidorus geriau nulupti iš anksto. Pomidorus, paprikas ir česnaką sumalkite per mėsmalę arba trintuvą.
-
2. Susmulkintą svogūną 6 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje. Sudėkite supjaustytas daržoves, actą, druską ir cukrų. Troškinkite šį mišinį 3 minutes.
-
Reklama
-
3. Nulupkite burokėlius, sutarkuokite juos juostelėmis ir sudėkite į kitas daržoves. Troškinkite mišinį ant labai silpnos ugnies lygiai 40 minučių. Tada suberkite smulkiai supjaustytas petražoles. Po 10 minučių išjunkite ugnį.
-
4. Mišrainę galima valgyti iš karto, ir tai yra didelis jos privalumas. Tačiau nusprendžiau dalį daržovių kol kas atidėti, o kitą dalį – vėlesniam laikui, todėl sudėjau ją į iš anksto sterilizuotus stiklainius.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama