Dietinis varškės pyragas su braškėmis

Dietinis varškės pyragas su braškėmis

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
7 val.

Apie receptą

Kartais tikrasis arbatos gėrimo išsigelbėjimas yra skanaus deserto gaminimas be kepimo, o šiame recepte papasakosiu, kaip pasigaminti dietinį varškės pyragą su braškėmis – sveiką saldumyną! Varškės pyragas yra vienas subtiliausių desertų, nes jam paruošti reikia naudoti varškę. Šio pyrago kepti nereikia, tereikia šešias valandas laikyti šaldytuve. Be to, šis receptas puikiai tinka norint numesti svorio, nes jame nenaudojamas cukrus, o bet koks cukraus pakaitalas. Į pyragą galite dėti ne tik braškių, bet ir kitų uogų ar smulkintų vaisių bei sausainių.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    400 gramų
  • Želatina
    15 gramų
  • Pienas
    200 gramų
  • Kakava
    30 gramų
  • Saldiklis
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • 15 g želatinos praskieskite karštu vandeniu, gerai išmaišykite ir palikite 20 minučių išbrinkti.
    1. 15 g želatinos praskieskite karštu vandeniu, gerai išmaišykite ir palikite 20 minučių išbrinkti.
  • Sudėkite varškę į maišytuvo dubenį, įpilkite pusę pieno, cukraus pakaitalo, kakavos ir viską gerai išplakite iki vientisos masės.
    2. Sudėkite varškę į maišytuvo dubenį, įpilkite pusę pieno, cukraus pakaitalo, kakavos ir viską gerai išplakite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Išbrinkusią želatiną ištirpinkite vandens vonelėje kartu su 100 ml pieno. Į varškės masę supilkite šį mišinį ir gerai išplakite iki vient...
    3. Išbrinkusią želatiną ištirpinkite vandens vonelėje kartu su 100 ml pieno. Į varškės masę supilkite šį mišinį ir gerai išplakite iki vientisos masės. Į varškės mišinį suberkite smulkiai supjaustytas braškes ir gerai išmaišykite.
  • Pyragui naudoju nuimamą kepimo formą, aplink jos kraštus išdėlioju perpjautas braškes (perpjauta puse į išorę), po to supilu varškės masę.
    4. Pyragui naudoju nuimamą kepimo formą, aplink jos kraštus išdėlioju perpjautas braškes (perpjauta puse į išorę), po to supilu varškės masę.
  • Reklama
  • Pyragą palikite šaldytuve bent 6 valandas, tada atsargiai išimkite jį iš formos ir papuoškite braškėmis. Skanaus!
    5. Pyragą palikite šaldytuve bent 6 valandas, tada atsargiai išimkite jį iš formos ir papuoškite braškėmis. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai