Klasikiniai bulviniai blynai

Klasikiniai bulviniai blynai

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Bulvinius blynus galima gaminti iš bet kokių bulvių. Paprastai bulvių masei naudojami svogūnai ir kiaušiniai. Nieko papildomo! Pačios prieinamiausios kainos ingredientai ir gardi vakarienė ant stalo! Išbandykite! Bulvinius blynus geriausia patiekti karštus. Stenkitės pagaminti pakankamai, kad neliktų vėlesniam laikui. Patiekite su šviežia grietine.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Bulvės
    800 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Augalinis aliejus
    50 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Nulupkite ir nuplaukite bulves.
    1. Paruoškite ingredientus. Nulupkite ir nuplaukite bulves.
  • Nuluptas bulves sutarkuokite smulkia tarka. Jei atsirado sulčių, nupilkite jas.
    2. Nuluptas bulves sutarkuokite smulkia tarka. Jei atsirado sulčių, nupilkite jas.
  • Reklama
  • Toliau sutarkuokite svogūną.
    3. Toliau sutarkuokite svogūną.
  • Į dubenį įmuškite kiaušinį. Įberkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Viską sumaišykite.
    4. Į dubenį įmuškite kiaušinį. Įberkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Viską sumaišykite.
  • Reklama
  • Įbėrus druskos, bulvės išskirs daugiau sulčių. Nuspauskite jas.
    5. Įbėrus druskos, bulvės išskirs daugiau sulčių. Nuspauskite jas.
  • Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus. Šaukštu sudėkite bulvių mišinį.
    6. Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus. Šaukštu sudėkite bulvių mišinį.
  • Reklama
  • Kepkite bulvių blynus ant silpnos ugnies po 2–3 minutes iš kiekvienos pusės. Jie taps auksinės rudos spalvos.
    7. Kepkite bulvių blynus ant silpnos ugnies po 2–3 minutes iš kiekvienos pusės. Jie taps auksinės rudos spalvos.
  • Iškepusius bulvinius blynus sudėkite į lėkštę, aptepkite grietine ir patiekite. Skanaus!
    8. Iškepusius bulvinius blynus sudėkite į lėkštę, aptepkite grietine ir patiekite. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai