Klasikiniai bulviniai blynai
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Bulvinius blynus galima gaminti iš bet kokių bulvių. Paprastai bulvių masei naudojami svogūnai ir kiaušiniai. Nieko papildomo! Pačios prieinamiausios kainos ingredientai ir gardi vakarienė ant stalo! Išbandykite! Bulvinius blynus geriausia patiekti karštus. Stenkitės pagaminti pakankamai, kad neliktų vėlesniam laikui. Patiekite su šviežia grietine.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušinis1 vnt
-
Bulvės800 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Augalinis aliejus50 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Nulupkite ir nuplaukite bulves.
-
2. Nuluptas bulves sutarkuokite smulkia tarka. Jei atsirado sulčių, nupilkite jas.
-
Reklama
-
3. Toliau sutarkuokite svogūną.
-
4. Į dubenį įmuškite kiaušinį. Įberkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Viską sumaišykite.
-
Reklama
-
5. Įbėrus druskos, bulvės išskirs daugiau sulčių. Nuspauskite jas.
-
6. Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus. Šaukštu sudėkite bulvių mišinį.
-
Reklama
-
7. Kepkite bulvių blynus ant silpnos ugnies po 2–3 minutes iš kiekvienos pusės. Jie taps auksinės rudos spalvos.
-
8. Iškepusius bulvinius blynus sudėkite į lėkštę, aptepkite grietine ir patiekite. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama