Lavašas su grybais orkaitėje

Lavašas su grybais orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

7 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Lavašas yra universalus produktas užkandžiams gaminti. Užkandžiai ruošiami su varške, mėsa ir daugeliu kitų įdarų. Čia aš jums išsamiai papasakosiu, kaip orkaitėje iškepti lavašą su grybais. Kad šis patiekalas būtų tikrai skanus, svarbu pasirinkti tinkamus grybus. Pageidautina, kad grybai nebūtų užšaldyti ar konservuoti. Tada patiekalas išlaikys savo nepaprastą aromatą! Tikiuosi, kad mano receptas jums patiks.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Grybai
    300 gramų
  • Grietinė
    4 šaukštai
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Svogūnų laiškai
    3 šakelės
  • Krapai
    3 šakelės
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Armėniškas plonas lavašas
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Smulkiai supjaustykite nuplautus grybus, svogūnus ir žoleles. Kepkite svogūną iki auksinės rudos spalvos.
    1. Smulkiai supjaustykite nuplautus grybus, svogūnus ir žoleles. Kepkite svogūną iki auksinės rudos spalvos.
  • Į keptuvę su svogūnais sudėkite grybus, uždenkite dangčiu ir kepkite 7 minutes. Tada nuimkite dangtį ir kepkite grybus, kol išgaruos visa...
    2. Į keptuvę su svogūnais sudėkite grybus, uždenkite dangčiu ir kepkite 7 minutes. Tada nuimkite dangtį ir kepkite grybus, kol išgaruos visas skystis.
  • Reklama
  • Įdėkite grietinės, druskos ir prieskonių. Lavašą supjaustykite trikampiais ir paviršių aptepkite plaktu kiaušiniu.
    3. Įdėkite grietinės, druskos ir prieskonių. Lavašą supjaustykite trikampiais ir paviršių aptepkite plaktu kiaušiniu.
  • Ant kiekvieno trikampio pusės uždėkite grybų įdaro.
    4. Ant kiekvieno trikampio pusės uždėkite grybų įdaro.
  • Reklama
  • Atsargiai sulenkite kraštus, kad gautumėte perpus mažesnį trikampį.
    5. Atsargiai sulenkite kraštus, kad gautumėte perpus mažesnį trikampį.
  • Kepame lavašo trikampius orkaitėje ant kepimo skardos, anksčiau pateptos aliejumi. Kepimo laikas: 15–20 minučių. Užkandis paruoštas patie...
    6. Kepame lavašo trikampius orkaitėje ant kepimo skardos, anksčiau pateptos aliejumi. Kepimo laikas: 15–20 minučių. Užkandis paruoštas patiekti!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai