Naminiai koldūnai su varške
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Naminiai koldūnai su varške bus puikus sprendimas bet kuriuo paros metu. Jie yra skanūs ir labai minkšti. Užminkykite koldūnų tešlą. Varškę sumaišykite su kiaušiniu ir įberkite šiek tiek druskos. Iškočiokite tešlą ir supjaustykite mažais kvadratėliais. Į kiekvieno vidurį įdėkite įdaro. Suformuokite koldūnus ir virkite juos verdančiame vandenyje.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Išsijoti kvietiniai miltai1 kilogramas
-
Kiaušinis1 vnt
-
Šiltas vanduo0,5 litro
-
Varškė0,5 kilogramo (įdarui)
-
Kiaušinis1~2 vnt
-
Druska1 žiupsnelis
-
Sviestaspagal skonį
-
Grietinėpagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Persijokite miltus, įmuškite kiaušinį, įpilkite šilto vandens ir šiek tiek druskos. Minkykite standžią, bet minkštą tešlą.
-
2. Varškę sumaišykite su kiaušiniu, įberkite šiek tiek druskos. Gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Tešlą iškočiokite į ploną apskritimą. Tada peiliu supjaustykite kvadratais.
-
4. Ant kiekvieno kvadratėlio vidurio dėkite varškės įdaro. Pirštais sandariai suspauskite tešlos kraštus.
-
Reklama
-
5. Supilkite vandenį į puodą, įberkite druskos ir užvirinkite. Į verdantį vandenį sudėkite koldūnus, bet ne per daug, kad nesuliptų. Retkarčiais pamaišykite.
-
6. Kai koldūnai iškils ir išvirs, juos reikia išimti iš vandens. Patiekite su sviestu ir grietine.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama