Naminiai koldūnai su varške

Naminiai koldūnai su varške

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Naminiai koldūnai su varške bus puikus sprendimas bet kuriuo paros metu. Jie yra skanūs ir labai minkšti. Užminkykite koldūnų tešlą. Varškę sumaišykite su kiaušiniu ir įberkite šiek tiek druskos. Iškočiokite tešlą ir supjaustykite mažais kvadratėliais. Į kiekvieno vidurį įdėkite įdaro. Suformuokite koldūnus ir virkite juos verdančiame vandenyje.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Išsijoti kvietiniai miltai
    1 kilogramas
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Šiltas vanduo
    0,5 litro
  • Varškė
    0,5 kilogramo (įdarui)
  • Kiaušinis
    1~2 vnt
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Sviestas
    pagal skonį
  • Grietinė
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Persijokite miltus, įmuškite kiaušinį, įpilkite šilto vandens ir šiek tiek druskos. Minkykite standžią, bet minkštą tešlą.
    1. Persijokite miltus, įmuškite kiaušinį, įpilkite šilto vandens ir šiek tiek druskos. Minkykite standžią, bet minkštą tešlą.
  • Varškę sumaišykite su kiaušiniu, įberkite šiek tiek druskos. Gerai išmaišykite.
    2. Varškę sumaišykite su kiaušiniu, įberkite šiek tiek druskos. Gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Tešlą iškočiokite į ploną apskritimą. Tada peiliu supjaustykite kvadratais.
    3. Tešlą iškočiokite į ploną apskritimą. Tada peiliu supjaustykite kvadratais.
  • Ant kiekvieno kvadratėlio vidurio dėkite varškės įdaro. Pirštais sandariai suspauskite tešlos kraštus.
    4. Ant kiekvieno kvadratėlio vidurio dėkite varškės įdaro. Pirštais sandariai suspauskite tešlos kraštus.
  • Reklama
  • Supilkite vandenį į puodą, įberkite druskos ir užvirinkite. Į verdantį vandenį sudėkite koldūnus, bet ne per daug, kad nesuliptų. Retkarč...
    5. Supilkite vandenį į puodą, įberkite druskos ir užvirinkite. Į verdantį vandenį sudėkite koldūnus, bet ne per daug, kad nesuliptų. Retkarčiais pamaišykite.
  • Kai koldūnai iškils ir išvirs, juos reikia išimti iš vandens. Patiekite su sviestu ir grietine.
    6. Kai koldūnai iškils ir išvirs, juos reikia išimti iš vandens. Patiekite su sviestu ir grietine.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai