Purūs mieliniai blynai

Purūs mieliniai blynai

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Mažiausiems ragautojams paruoškite purius, mielinius blynus. Mielinę tešlą blynams paruošime su pienu. Kepdami negailėkite augalinio aliejaus, tada blynai geriau iškils. Purūs mieliniai blyneliai su pienu – klasikinis jaukių pusryčių receptas. Dėl mielinės tešlos blyneliai yra purūs, minkšti ir neįtikėtinai skanūs. Jie ruošiami iš paprastų ingredientų, o lengvas saldumas idealiai tinka tiek vieni, tiek su bet kokiu priedu – uogiene, medumi ar grietine. Jie idealiai tinka visai šeimai, sukuriant šilumos ir jaukumo atmosferą!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    600 gramų
  • Pienas
    500 mililitrų
  • Greitai veikiančios mielės
    6 gramų
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Augalinis aliejus
    200 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Į didelį dubenį persijokite miltus ir suberkite momentines mieles.
    2. Į didelį dubenį persijokite miltus ir suberkite momentines mieles.
  • Reklama
  • Viską sumaišykite šaukštu.
    3. Viską sumaišykite šaukštu.
  • Į puodą supilkite pieną ir augalinį aliejų, išmaišykite ir kaitinkite ant silpnos ugnies iki maždaug 30 laipsnių temperatūros.
    4. Į puodą supilkite pieną ir augalinį aliejų, išmaišykite ir kaitinkite ant silpnos ugnies iki maždaug 30 laipsnių temperatūros.
  • Reklama
  • Į pašildytą pieną suberkite cukrų ir druską, gerai išmaišykite šluotele.
    5. Į pašildytą pieną suberkite cukrų ir druską, gerai išmaišykite šluotele.
  • Supilkite pieno mišinį į miltų mišinį.
    6. Supilkite pieno mišinį į miltų mišinį.
  • Reklama
  • Viską sumaišykite šaukštu, kol gausite vientisą klampią tešlą. Uždenkite dubenį su tešla virtuviniu rankšluosčiu ir palikite ant stalo 30...
    7. Viską sumaišykite šaukštu, kol gausite vientisą klampią tešlą. Uždenkite dubenį su tešla virtuviniu rankšluosčiu ir palikite ant stalo 30–40 minučių.
  • Po nurodyto laiko tešla pastebimai pakilo ir įgijo porėtą struktūrą.
    8. Po nurodyto laiko tešla pastebimai pakilo ir įgijo porėtą struktūrą.
  • Reklama
  • Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite augalinį aliejų ir po vieną šaukštą dėkite tešlos, formuodami blynus. Pirmiausia kepkite juos ...
    9. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite augalinį aliejų ir po vieną šaukštą dėkite tešlos, formuodami blynus. Pirmiausia kepkite juos iš vienos pusės, kol gražiai apskrus.
  • Tada apverskite į kitą pusę ir kepkite dar 1-2 minutes.
    10. Tada apverskite į kitą pusę ir kepkite dar 1-2 minutes.
  • Reklama
  • Iškepusius blynelius sudėkite į lėkštę ir patiekite.
    11. Iškepusius blynelius sudėkite į lėkštę ir patiekite.
  • Blyneliai labai skanūs patiekiami su kondensuotu pienu. Skanaus!
    12. Blyneliai labai skanūs patiekiami su kondensuotu pienu. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai