Šokoladinis obuolių pyragas

Šokoladinis obuolių pyragas

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šis pyragas patiks visiems šokolado mėgėjams. Skanus, aromatingas drėgnas pyragas – puikus priedas prie arbatos! Šokoladas ir obuoliai – tobulas derinys! Ypač jei tai biskvitas su ryškiu, sodriu skoniu ir sultingais obuoliais. Šis pyragas yra būtent toks! Na, o jei manote, kad šokolado nepakanka, tuomet rekomenduoju pyragą aplieti šokoladiniu glaistu.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    200 gramų
  • Vanduo
    200 gramų
  • Augalinis aliejus
    40 gramų
  • Cukrus
    130 gramų
  • Kakava
    3 šaukštai
  • Citrinų sultys
    2 šaukštai
  • Obuolys
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sumaišykite vandenį, augalinį aliejų, cukrų ir kakavą.
    1. Sumaišykite vandenį, augalinį aliejų, cukrų ir kakavą.
  • Įdėkite kepimo sodos, citrinos sulčių ir miltų. Išmaišykite.
    2. Įdėkite kepimo sodos, citrinos sulčių ir miltų. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Paruoštą tešlą supilkite į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Forma turi būti tokia, kad tešla neišbėgtų, nes bus skysta.
    3. Paruoštą tešlą supilkite į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Forma turi būti tokia, kad tešla neišbėgtų, nes bus skysta.
  • Nulupkite obuolį, supjaustykite griežinėliais ir paskirstykite ant tešlos. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40–50 minučių.
    4. Nulupkite obuolį, supjaustykite griežinėliais ir paskirstykite ant tešlos. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40–50 minučių.
  • Reklama
  • Prieš pjaustydami, gatavą pyragą visiškai atvėsinkite. Skanaus!
    5. Prieš pjaustydami, gatavą pyragą visiškai atvėsinkite. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai