Šokoladinis obuolių pyragas
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Šis pyragas patiks visiems šokolado mėgėjams. Skanus, aromatingas drėgnas pyragas – puikus priedas prie arbatos! Šokoladas ir obuoliai – tobulas derinys! Ypač jei tai biskvitas su ryškiu, sodriu skoniu ir sultingais obuoliais. Šis pyragas yra būtent toks! Na, o jei manote, kad šokolado nepakanka, tuomet rekomenduoju pyragą aplieti šokoladiniu glaistu.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai200 gramų
-
Vanduo200 gramų
-
Augalinis aliejus40 gramų
-
Cukrus130 gramų
-
Kakava3 šaukštai
-
Citrinų sultys2 šaukštai
-
Obuolys1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sumaišykite vandenį, augalinį aliejų, cukrų ir kakavą.
-
2. Įdėkite kepimo sodos, citrinos sulčių ir miltų. Išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Paruoštą tešlą supilkite į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Forma turi būti tokia, kad tešla neišbėgtų, nes bus skysta.
-
4. Nulupkite obuolį, supjaustykite griežinėliais ir paskirstykite ant tešlos. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40–50 minučių.
-
Reklama
-
5. Prieš pjaustydami, gatavą pyragą visiškai atvėsinkite. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama