Žuvies salotos su morkomis
5 (1 įvertinimai)
1 Porcija
30 min.
Apie receptą
Pačios paprasčiausios žuvies salotos su morkomis. Šis salotų variantas tinka kiekvienai dienai. Beje, galite jas suvynioti į lavašą, ir tai bus puikūs, sotūs ir maistingi pietūs. Galite naudoti bet kokią žuvį, mūsų atveju tai bus labiausiai paplitęs variantas - lydeka. Virtą lydeką tiesiog sulaužome gabalėliais, įdedame morkų ir žolelių, o padažui naudojame majonezą. Česnako skiltelė gali suteikti pikantiškumo. Mes naudojame žalias morkas, bet jas galima virti arba kepti. Išbandyk!
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pipiraipagal skonį
-
Jūrų lydeka1 vnt
-
Morka1 vnt
-
Petražolės5 gramai
-
Majonezas1 šaukštas
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Galite naudoti bet kokią jums patinkančią žuvį.
-
2. Užvirinkite vandenį puode, galite įdėti lauro lapų ir prieskonių pagal skonį. Sudėkite žuvį į puodą ir virkite 15–20 minučių, kol išvirs.
-
Reklama
-
3. Nuvalykite gatavą žuvį ir pašalinkite stuburą, tada galite ją sutrinti šakute.
-
4. Morkas nulupkite ir nuplaukite, nusausinkite ir sutarkuokite vidutine tarka.
-
Reklama
-
5. Morkas ir žuvį sudėkite į gilų dubenį.
-
6. Petražolės nuplaunamos ir nusausinamos, tada smulkiai supjaustomos ir suberiamos į salotas.
-
Reklama
-
7. Į salotas įdėkite majonezo, druskos ir pipirų pagal skonį.
-
8. Sumaišykite ingredientus ir patiekite salotas.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama